lördag 18 oktober 2014

Samarbetsavtal, M, FP och KD

Den kommande mandatperioden ska vi samarbeta med FP istället för med C. Det känns riktigt bra. Jag tror vi ligger närmare FP i många viktiga frågor. T ex har C inte velat bygga någonting, alltid har de hittat något fel för att ha en anledning att säga nej. Nu måste vi absolut  bygga en del och då passar en koalition med FP bättre.
T ex måste vi bygga studentbostäder, vi måste också ta vårt ansvar i regionen för den svåra bostadsbristen, vi måste absolut  bygga särskilt boende för våra allra svagaste, dvs våra sjuka äldre. Ett korttidsboende är något som också bara måste byggas, och det snart! Den förra regeringen fattade också beslut om de sk Attefallhusen, det är något som också måste få byggas i Danderyd.

Här finns vårt gemensamma pressmeddelande.

Den 31 december slutar jag nog som ordförande i tekniska nämnden. Efter åtta år kan det vara lagom att lämna över till någon annan. Man ska inte växa fast inom något särskilt politikområde utan ständigt utvecklas... Det blir dock med en liten tår i ögonvrån. Det är ett fantastiskt roligt uppdrag och jag är så glad för att jag fått chansen att utveckla Danderyd inom alla hårda områden.

Att C och Siv Sahlström är lite sura nu visar det pressmeddelande som finns på deras hemsida. Att där säga att M-C inte fortsätter regera tillsammans skulle bero på att förhandlingspersonerna är män är väl att sjunka lite väl lågt…eller hur Siv?

Här finns Centerns pressmeddelande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar