torsdag 8 november 2012

Long time no see....

Dags att skriva lite om vad som händer, har hänt och är på gång i min politiska värld.




Så här vackert är det stora trädet vid Mörby centrums norra entré. Tusentals små vita lampor lyser upp den annars så fula platsen. Gå gärna förbi och njut och beundra. Tekniska kontoret gör Danderyd vackert!







Vid måndagens kommunstyrelsesammanträde beslutade vi att "...en handlingsplan ska utarbetas för det fortsatta arbetet med att utreda en tunnelförläggning/överdäckning av E18 genom Danderyds kommun."
Mycket bra! Vi måste verkligen visa vad vi vill. Trafiken förväntas öka på motorvägen och med ökningen så kommer också värre och större problem med både buller och partiklar. Det finns en hel del utredningar gjorda och de måste dammas av och läggas i olika högar. De som ska förkastas och de som ska jobbas vidare med.

I tisdags hade vår partiförening sk Kandidatskola del 2. Vi måste hela tiden jobba på att få fler att engagera sig i vårt parti och en början är att delta i kandidatskolan för att få ett litet hum om vad det handlar om. Verkligen skojigt att se att det finns ett stort intresse från både yngre och äldre att ge av sin tid för att utveckla vår kommun.
Denna utbildning kommer att erbjudas även i vår och är du intresserad så hör av dig till mig så ska jag se till att du får inbjudan när det blir så dags!



Camilla Thulin
Tantverket

så blev namnet på vårt kvinnliga nätverk. Vi hade träff igår på Hamnkrogen i Stocksund och Camilla Thulin berättade om stil och smak. Hon kallade sig själv så befriande för tant, därav vårt namn. Vi är ju faktiskt inga flickor längre utan tanter, absolut inget nedlåtande i det epitetet.

Tyvärr är bilden lite mörk men se så vacker denna tant är!





På lördag är det vi i tekniska nämnden som står på södra torget i Mörby centrum mellan kl 11-13 och pratar politik. Har du något du vill dryfta, vi öppnar våra öron och lyssnar både till ris och ros.
Välkommen att komma och träffa oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar