torsdag 14 juni 2012

Liten rapport

från tekniska nämndens möte igår.

Flera av ledamöterna gjorde sitt första besök på Hagbytippen och var mycket imponerade av anläggningen och med det stora miljöengagemang man från Sörabs sida utför sin uppgift. Stort tack till Ingrid Olsson som på ett, som vanligt, engagerat och inspirerande sätt berättade och visade runt.

Bland besluten igår vill jag särskilt nämna;

- nämnden fattade i enighet beslut om budget för 2013, jag gillar verkligen när vi är överens. Tycker inte man ska tjafsa för tjafsandets skull utan kan man enas så är det bra!

- på initiativ av Lars-Olof Ölund (KD), mig själv och Jörgen Elfving (C) beslutade nämnden att uppdra åt förvaltningen att de, i samarbete med fastighetsägaren Diligentia, ska se över möjligheten till bra och säkra cykelställ vid Mörby centrum. Det är allmänt rörigt och trångt och cyklar parkeras vid de olika entréerna lite huller om buller.
Centrum ska ju förvisso byggas om men vem vet när det blir av, cykelställen behövs ju nu.

Ikväll har vi gruppmöte, alla moderater är välkomna att diskutera dels de ärenden som kommer upp på kommunstyrelsemötet måndag den 18 juni och dels en allmän information om aktuella frågor. Djursholms slott kl 19.00.

Före gruppmötet har moderatstyrelsen sammanträde. Lite rapporter från arbetsgrupperna och sen får vi önska varandra en skön och härlig sommar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar