fredag 18 februari 2011

Styrelse- och gruppmöte

Igår kväll hade vi först styrelsemöte i moderatföreningen. Det är ju en del som ska gås igenom inför årsmötet. Bokslutet, verksamhetsberättelsen och övriga arrangemang.
Bokslutet för 2010 godkändes av styrelsen. Som kassör har jag ett stort ansvar att se till att räkenskaperna är i ordning men också att vi håller fastställd budget. Ett valår kostar ju naturligtvis en hel del pengar. Dels allt material, affischer, valstugan och en massa små och större poster.
Verksamhetsberättelsen kan också visa på att vi varit en aktiv förening. Flera lyckosamma medlemsaktiviteter som lockat många av våra medlemmar. Vi har både roliga och lärorika sammankomster.

Därpå följde gruppmöte inför kommunstyrelsen på måndag och fullmäktige den 14 mars. Diskussionen handlade som alltid om högt och lågt. Till våra gruppmöten är alltid alla förtroendevalda välkomna, våra icke-engagerade medlemmar välkomnas också, men de behöver dock anmäla i förväg att de kommer. Vi ska vara en öppen förening, där besluten fattas av många och många har rätt att säga sin mening. Så arbetar vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar