fredag 21 januari 2011

Tekniska nämnden sätter fart

Den här veckan har den nya tekniska nämnden börjat arbetet. I onsdags hade vi utbildning, avdelningscheferna berättade lite översiktligt om deras respektive ansvarsområden. Mycket uppskattat och mycket bra utbildning, eller förresten utbildning. Introduktion är nog ett bättre uttryck, har man inte haft något politiskt uppdrag tidigare är det så mycket som är nytt. Många kom ialla fall fram till mig efteråt och tackade så mycket, de var helnöjda! Ska bli jättekul med så många nya i nämnden, det gäller att inspirera och låta alla bli delaktiga i arbetet, då blir det riktigt skoj.
I torsdags hade beredningsutskottet möte för att gå igenom ärendena som kommer upp på vårt första nämndsammanträde på onsdag. Budget för 2011 tog den gamla nämnden beslut om i juni, länge sen. Nu får vi den första prognosen och farhågan man kan ha är hur mycket snöröjningen egentligen kommer kosta detta år.

Moderatstyrelsen hade sammanträde igår. Nu är det dags att planera för årsmötet den 8 mars. Blir spännande att se och höra vad valberedningen har att säga, får jag förnyat förtroende? Blir det förändringar i styrelsesammansättningen, det ger sig.

Imorgon har Moderaterna i länet kommunstyrelsekonferens. Blir kul att träffas och få tillflle att byta erfarenheter med moderater från andra håll. Finns säkert en del att lära sig och kanske också att lära andra något från vår horisont.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar