onsdag 12 januari 2011

Nu snöar det igen

Onsdag morgon och snön faller sakta och vackert ner över Danderyds gator och vägar. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om allt snöande men det är ju kul att entreprenörer med plogar och lastbilar har mycket att göra.

Ska besiktiga min gamla Volvo idag, behöver nog hjälp med tumhållning. Sist den var inne påpekades att ett bilbälte var slitet, får se hur det går med den saken idag.

Ikväll ska Inger Olsson Blomberg, fd ordförande i fastighetsutskottet, och jag själv lämna över ärenden och gamla surdegar till den nybildade fastighetsnämndens ordförande Torsten Sjögren. Både Inger och jag lade ner engagemang på att försöka få en del av de kommunägda fastigheterna sålda. Vårt mål är ju att kommunen bara ska äga fastigheter till kommunalt finansierad verksamhet, som förskolor, skolor etc etc.

Danderyds kommun äger faktiskt både bostäder, kontor och industrifastigheter. Alla är inte de goda förvaltningsobjekten man vill se heller. Hoppas nu att Torsten med sitt gäng lyckas få iväg en del under den kommande mandatperioden. Här önskas verkligen lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar