fredag 14 januari 2011

Fredagar är bra dagar

Igår kväll hade vi möte för att analysera höstens valresultat. Ja hur gick det egentligen, mycket bra för landet men sämre för oss i Danderyd!

Tobias Nässén höll ett mycket bra och pedagogiskt anförande, tack för det!

Efter det var det vårt nya kommunalråd Olle Reichenbergs tur att äntra scenen, nu handlade det om Danderyd. Här gick det ju inte så bra......Dock såg det väldigt olika ut i de olika valdistrikten, men det var mer eller mindre tappade väljare. Nu ligger vårt fokus på att hämta tillbaka, att jobba för att åter få danderydsbornas förtroende.
Vi planerar att fortsätta med politikutvecklingen, denna afton var bara början.

Nästa vecka ska nya tekniska nämnden sätta igång på riktigt. Vi börjar på onsdag eftermiddag med utbildning och genomgång på Djursholms slott av vad som förväntas av oss.
På torsdag har vi det första beredningsutskottet, ska bli kul att träffas igen, några nya och några gamla bekantingar.

Några rader om Östros inlägg på Brännpunkt i SvD idag; Det övergår mitt förstånd hur man blir en friare människa om man har mindre pengar kvar i plånboken när skatten är betald? Är inte just frihet det att själv kunna välja var man vill lägga sina pengar på? Östros dundrar på i gammal traditionell socialdemokrati, ingen är så bra som en politiker att avgöra vad som är bäst för den enskilda människan - måtte de aldrig komma tillbaka till makten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar