onsdag 15 december 2010

Sista nämndmötet idag

Idag har tekniska nämnden sista mötet för denna mandatperiod. Det har varit fantastiskt roligt och stimulerande. Många givande samtal och möten, både inom nämnden, med förvaltningen och icke att förglömma alla trevliga danderydsbor jag fått förmånen att möta i olika sammanhang. Jag är skyldig alla ett stort och varmt tack!

Vi börjar med en liten avslutning uppe på kontoret, en del av nämndens ledamöter går vidare till andra uppdrag eller slutar med politiken och jag vill ge alla ett bra tillfälle att säga hej då till varandra. Nämndmötet är tidigarelagt och vi börjar redan kl 17 för att timmen inte ska bli så sen när vi äter vår avslutningsmiddag....lite vemodigt är det dock...

Igår hade vi vår traditionella julglögg på Hamnkrogen i Stocksund. En hel massa trevliga moderater slöt upp och lät sig väl smaka av julbuffén. Vi var så många att somliga fick stå och äta...men finns det hjärterum så finns det stjärterum! Trevlig och gemytlig stämning var det.

Jag får en del mail där man är orolig för vad som händer i Cedergrenska parken och hur stor utbyggnaden blir för Stocksunds båtklubb. I detaljplanen arbetades in en möjlighet för båtklubben att lägga ut bryggor österut. Inte lika långa som de som ligger inom klubbens område och heller inte med samma avstånd mellan bryggorna. Det kan inte bli plats för så stora båtar där, och det kommer inte heller gå att köra ut till bryggorna med bil utan det blir till att bära sina väskor på den grusade gångvägen. För mig är aldrig båtar ett störande inslag i vattenområden, utan tvärtom något naturligt som hör till livet vid vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar