tisdag 14 december 2010

Bitande kallt ute idag

Har på förmiddagen besökt Wiveca Haas på Enebydungens förskola. Det är rörigt runt förskolan så länge som bygget vid Eneby torg pågår, ytterligare några år..... En del av problemen lovade jag tillsammans med fastighetsförvaltaren att ordna till. Problemen med trafikrörelser i området är knepigare, vad tekniska kontoret dock lovat är att fixa till så att trottoaren plogas så den går att gå på, idag är den alldeles för smal. Tekniska kontoret har också öppnat upp Blidövägen så att all trafik inte behöver ledas på Alvägen, är väl förhoppningsvis till någon hjälp. Det var kallt och jag tappade helt känseln i tårna efter en halvtimme utomhus, hur ska man klä sig för att inte frysa?

I eftermiddag ska jag skjutsa sonen till Väsjöbacken, kul att det går att åka skidor här i stockholmsområdet. Det är minsann inte varje år.

Sedan förbundsfullmäktigemöten i Käppala och Norrvatten, första sedan vi valdes. Ska bli spännande att se om det är nya ansikten där. Blir dock lite oroad över att det är så få kvinnor, vi gillar säkert frågorna lika mycket som männen gör...bara vi får chansen att lära oss. Får vi inte kvinnor i valberedningarna så blir det aldrig någon jämn könsfördelning, måste jag absolut ta upp idag!

Ikväll bjuder Moderaterna här i Danderyd sina medlemmar på glögg och enkel julbuffé. Trevligt att avsluta året och nu också mandatperioden med lite trevlig samvaro.

Ett litet ord om självmordsbombaren i Stockholm i helgen. Vi har varit förskonade från terrordåd men nu kryper det närmare och närmare. Vi ska dock inte ge vika och efter, utan det är bara att shoppa på som vanligt, rädslan är just vad terroristerna vill ha. Det är arga vi ska bli, riktigt, riktigt ilskna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar