fredag 28 maj 2010

Härliga opinionssiffror

Den senaste tidens glädjande opinionssiffror visar att Alliansen är på rätt väg. Förtroendet för den förda politiken är stort och förtroendet för Fredrik Reinfelt och Anders Borg är om möjligt ännu större.

Jag tror faktiskt att tom inbitna socialdemokrater börjar vackla i tron när de inser att med en rödgrön valvinst byts Fredrik ut mot Mona och istället för den stabile Anders kommer en ettrig Östros.
Ingen som följt den senaste tidens galenskaper av de rödgröna har heller kunnat undgå att förstå, att som utrikesminister blir det Lars Ohly. Hur kan man annars förklara utspelet om de amerikanska trupperna runt om i världen?
Socialdemokraternas utrikespolitiska talesperson Urban Ahlin har vi inte sett så mycket av, men han gör nog klokt i att hålla sig undan för Lars Ohlys vida politiska slängar.

Undrar om inte Mona Sahlin sitter på sin kammare och ångrar att hon bjöd in även vänsterpartiet i värmen. Att hantera Maria Wetterstrand är ju en enkel barnlek mot att sitta med ett gammalt kommunistspöke i knät!

Nu börjar småsyskonen MP och V morska upp sig och trotsa, precis som småsyskon brukar. Maria och Lars inser säkert att om de gaddar ihop sig är det lättare att slåss mot en som är större.

Bra att media äntligen börjar syna de rödgrönas förslag och politik. Nu börjar det gå upp för alla och envar vad deras politik egentligen innebär. Friår, höjda bensinpriser, fastighetsskatt, höjd arbetsgivaravgift för unga, förmögenhetsskatt, listan kan göras hur lång som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar