söndag 18 april 2010

Kommunala Riks

Kom hem igår efter två fantastiska dagar i Göteborg. Tåget avgick från Göteborgs C kl 12.42, ankom Sth C kl 15.50 sen tunnelbana till Slussen och buss 474 till Hemmesta där mannen hämtade med bil och 17.15 kliver jag in i huset på landet....vilken fantastisk kollektivtrafik vi har!

Seminarierna var bra med duktiga och engagerande föreläsare. Min favorit Sofia Arkelsten hade morgonpasset på lördag morgon men jag tror ingen ens slumrade till ett ögonblick, hon är fantastisk! Bra moderat miljöpolitik borde egentligen vara ett obligatoriskt seminarium, hur ska vi annars kunna möta (mp) och Maria Wetterstrand?

Alla vi moderater som invaderade Göteborg är nu proppfulla av självförtroende. Nu lägger vi in en högre växel och jobbar hårt mot valvinst i september. Hur kan någon enda en hellre se Östros än Anders Borg och hur kan någon enda tro att Mona Sahlin som statsminister skulle göra ett bättre jobb än Fredrik Reinfeldt...nej Alliansen har självklart det bästa laget!

Imorgon kväll fullmäktige, nu ska äntligen alla ärenden om utbyggnaden av Mörby C beslutas och klubbas. Vi är värda ett bättre kommersiellt centrum i Danderyd, dessutom är vi värda ett betydligt bättre yttre miljö. Idag liknar själva huset någon kvarleva från DDR och omgivningarna är inte ett dugg bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar