måndag 1 mars 2010

OS är slut....

Testat skidorna, kände mig som Kalla! Det gick undan, både klassiskt och fristilen...
Sett en del TV, bland annat nagelbitaren som lag Norberg bjöd på, vilken rysare. Stort grattis till guldet..tänk att ni gjorde det igen, helt fantastiskt!
Såg under avslutningsceremonin att det finns länder som satsar på atleternas kläder, det hade de svenska inte gjort. Gul/blå träningsoveraller från Stadium kan vi väl slippa se nästa gång. Varför inte utlysa en tävling bland våra duktiga designers..rita den snyggaste dressen som kan bäras och visas upp för hela världen. Om två år är det sommar OS och hela fyra år kvar tills nästa vinter-OS, gott om tid att rita och sy. Låt oss se något snyggt, denna gång var det hårfint mellan USA och Canada. Tror nog att USA gick hem med segern, välmatchat med vita byxor, snygga svarta jackor och rödrutig flanellskjorta på killarna och svart polo till tjejerna. Snyggt och elegant!

Tänkt lite politiska tankar, särskilt sen jag läst tidningarna på nätet och sett att somliga kommuner verkar ha pengar över..hur kommer det sig annars att man tänker lägga skattebetalarnas pengar på inglasning av skidbacke, ytterligare hoppbackar, ridsportcentrum etc etc....vart är vi på väg? Finns det inget annat att lägga pengarna på så borde de betalas tillbaka till dem som betalat in dem, dvs oss skattebetalare.
Verkar faktiskt som om somliga inte riktigt har klart för sig var pengarna kommer ifrån, det är faktiskt för att vi ställer klockan på halv sju och pallrar oss upp till jobbet och dessutom avstår en stor del av vad vi tjänar...kom igen! Vakna, det finns faktiskt annat är lek och skoj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar