fredag 26 mars 2010

Fredagsmys

Hur kan någon enda människa ta Mona Sahlin på allvar? Hon fortsätter envist att prata med och till oss som om vi vore småbarn, sakta och med barnslig röst. Att dessutom säga att hon genom att höja skatten för Fredrik Reinfeldt får råd med allt hon lovar är mer än lovligt naivt! Ingen går på det. Jag tror faktisk inte ens du själv Mona tror på vad du säger.
I morse fick vi också höra en kortdebatt mellan finansminister Anders Borg och Tomas Östros. Inte lika barnsligt tilltal men samma naiva argumentation av Östros. Jag kan inte förstå hur någon enda en kan ta dessa socialdemokrater på allvar? Jag kallar dem duktiga valarbetare för Alliansen!

Socialdemokraternas recept är alltid; skattehöjning. Men tänk om vi alla gillar att vi fått mer pengar i plånboken, tänk om vi inte vill ha tillbaka högskattesamhället, tänk om det är så att friheten att bestämma lite mera engagerar oss svenskar?
Sahlin lovar att höja inkomstskatten och Wetterstrand garanterar höjd bensinskatt och Ohly slår till med höjd skatt i alla segment för alla!

Ser ut att bli en vacker och ljum helg, nu måste vi gå ut och njuta av ljuset. Dessutom får vi sommartid imorgon, dagen blir en timme längre.....jag njuter.

Vi som värnar om miljön kan göra en ännu bättre insats genom att alltid släcka lamporna när vi lämnar rummet, istället för att bara släcka en timme en gång om året.....tänk på det när ni släcker imorgon kväll...om ni släcker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar